2012-05-01

Η «Ο.Ε.Α. 666» ~ «ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ 666» ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΡΕΖΕΡΒΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ «666» «777» «888» «999» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ - Ο/Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΜΠΟΧΩΡΗ ~ ΧΑΝ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο.Ε.Α.


ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΜΠΟΧΩΡΗ ~ ΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΜΟΜΦΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΥΣΩΔΗΣ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΩΡΙΩΝΑΣ)

Ο ΚΑΤΑΞΕΚΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΩΡΙΩΝΑΣ) ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΩΡΙΩΝΑΣ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Ο ΠΑ.ΣΥ.Α. ΚΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΜΗΝΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΑΓΝΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.

ΟΜΩΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΜΠΟΧΩΡΗΣ ~ ΧΑΝ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΗ Ο.Ε.Α. ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ STHB LALAS

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ C.I.A. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ «ΤΡΙΑ ΣΕ ΕΝΑ»