2014-11-30

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ": ΣΤΙΣ 30-10-1997 Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ-ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ

 

Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010


ΟΔΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 21 - ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ - ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ - ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΤΟΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στις 30/10/1997 έγινε δόλια εγκατάλειψη της οικογενειακής μας στέγης από την σύζυγό μου [ΟΝΟΜΑ ΓΥΝΑΙΚΟΣ] με ταυτόχρονη Αρπαγή των 2 ΑΝΗΛΙΚΩΝ τέκνων μας και με ταυτόχρονη παραπλάνηση μέρους των αρχών. Την οδήγησαν δολίως σε έναν σύλλογο κακοποιημένων γυναικών με την βοήθεια του αξιωματικού υπηρεσίας στην ασφάλεια του Α.Τ. Τμήματος Αγίας Λαύρας στα Πατήσια, Παναγιώτη Καραμπούλη, με «στημένη» μετάβασή της εκεί μαζί με τα δύο τότε τέκνα μας.

Ακολούθησε εξαφάνιση γυναίκας και παιδιών επί 2,5 εικοσιτετράωρα, με άμεση συνεργεία της [ΟΝΟΜΑ ΠΕΘΕΡΑΣ], [ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ], [ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ] και [ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ]. Την έστειλαν στην οδό Παναιτωλίου 21 στο Φιλοπάππου, σε «καταφύγιο» για κακοποιημένες γυναίκες του δήμου Αθηναίων, και εκεί υπέγραψε ψευδώς ότι είναι κακοποιημένη, και έχω αποδείξεις τα χειρόγραφά της και μαγνητοφωνημένο καυγά που ακολούθησε της [ΟΝΟΜΑ ΓΥΝΑΙΚΟΣ] με την [ΟΝΟΜΑ ΠΕΘΕΡΑΣ], ότι την έβαλαν να το υπογράψει χωρίς να είναι κακοποιημένη!!!.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας Παναγιώτης Καραμπούλης φρόντισε να καλύψει την εξαφάνιση της γυναίκας και των παιδιών αποκρύπτοντας από εμένα και τους συγγενείς μου όλες τις πληροφορίες που θα μπορούσαν να με οδηγήσουν κοντά στους ανθρώπους μου, εξαναγκάζοντάς με σε πράξεις και παραλείψεις ώστε να μπορέσω να βρω τι συμβαίνει, δηλαδή αναγκάστηκα και εξωθήθηκα σε παράνομες πράξεις λόγω της άκρως ανωτέρας βίας που υπήρχε (άρθρο 32) και λόγω της αποδεδειγμένης εξαφάνισης γυναίκας και παιδιών, ήτοι έκανα διάρρηξη νύχτα στο σπίτι των πεθερικών μου και βρήκα μέσα την σχολική τσάντα της κόρης μου, αποδεικνύοντας έτσι ότι ψεύδονταν όλοι πως δήθεν δεν γνώριζαν τίποτα, καθώς και ότι είχαν συναυτουργία. Επίσης παραβίασα αιφνιδιαστικά το σπίτι του ζεύγους [ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ] και [ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ], και βρήκα μέσα την [ΟΝΟΜΑ ΠΕΘΕΡΑΣ], [ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ], [ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ] και [ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ], να συνωμοτούν εμπράκτως εις βάρος της οικογένειάς μου και υπέρ της αρπαγής και απόκρυψης.

Σε όλη αυτή την εφιαλτική κατάσταση εγώ και η μητέρα μου δεν κοιμηθήκαμε επί 72 ώρες περίπου.

Ο τελικός απεγκλωβισμός των ανθρώπων μου επετεύχθη, επειδή κατάλαβαν το παράνομο παιγνίδι δύο άριστοι αστυνομικοί αξιωματικοί υπηρεσίας στο Α.Τ. Πατησίων, και έκαναν αυτό που έπρεπε ώστε να απελευθερωθούν η σύζυγος και τα παιδιά, αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν είναι όλοι διεφθαρμένοι στην Ελληνική αστυνομία.

Η σύζυγος στο μεταξύ, εναρμονιζόμενη με την διαστροφή της μητέρας της και των υπολοίπων με υποχρέωσε να κάνω πράξεις που δεν θα έκανα αλλιώς, όπως ότι μίλησα με ανθρώπους που με έχουν υποτιμήσει και προσβάλει κατά το παρελθόν στην προσπάθειά μου να βρω αυτήν και τα παιδιά, δέχθηκα υποτιμητικά λόγια από πολλούς, μεταξύ αυτών και από αστυνομικούς, αναγκάστηκα να ζητήσω βοήθεια από αρκετούς ανθρώπους, όπως δικηγόρους και φίλους, και στο τέλος  με ανάγκασε τηλεφωνικώς να της υποσχεθώ ότι θα κάνω πράξεις που δεν ήθελα για να ξάνα γυρίσει αυτή και τα παιδιά, όπως αλλαγές πλεύσης στο θέμα εργασίας που αργότερα απεδείχθησαν εσφαλμένες, καθώς και ότι έπαθα οικονομική ζημία, ενώ από τότε δεν συνήλθαμε ποτέ ψυχολογικά όλη η οικογένεια.

Τέλος κατά την αναζήτησή μου των εγγραφών στα δελτία συμβάντων της αστυνομίας των εν λόγω ημερών έχει καταγραφεί μόνο η [ΟΝΟΜΑ ΓΥΝΑΙΚΟΣ] και δεν έχουν καταγραφεί ούτε ότι υπήρχαν τα δύο παιδιά τα οποία και εκτέθηκαν σε ανυπολόγιστους κινδύνους, ούτε ότι πήγα και εγώ πολλές φορές εκεί και μιλήσαμε λεπτομερώς με τον αστυνομικό Παναγιώτη Καραμπούλη, ούτε ότι πήγε η μητέρα μου, ούτε ότι μας απέκρυπταν το που βρίσκονται γυναίκα και παιδιά, ούτε ότι τις επόμενες ημέρες η σύζυγος πήγε μαζί μου στον αστυνομικό και του κατήγγειλε την μητέρα της κάνοντάς του και παρατήρηση με τα λόγια, “εσύ δεν με είδες ότι ήμουν χάλια, γιατί με έστειλες εκεί και δεν τηλεφώνησες στον άντρα μου να έρθει να με πάρει;”.

Όλα αυτά μου τα εξομολογήθηκε μετέπειτα και η σύζυγος, και μου αποκάλυψε και την [.........], ως το κίνητρο όλων αυτών.

Κατονομάζω επίσης τους, [ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ], [ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ], [ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ] ως συναυτουργούς, και τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του Τμήματος Ασφαλείας στο Α.Τ. Πατησίων Παναγιώτη Καραμπούλη ως συναυτουργό και ως ηθικό αυτουργό, διότι την έστειλε μετά δόλου εκεί ώστε να φαίνεται ότι πήγε μόνη της ενώ επενέβη στην βούλησή της και την έπεισε για να πάει εκεί.

Κατονομάζω επίσης και τους αγνώστους υπαλλήλους του δήμου Αθηναίων στην οδό Παναιτωλίου 21, ως συναυτουργούς και ως ηθικούς αυτουργούς διότι πήγε εκεί με δόλιο τρόπο, έχοντας συνεχώς και τα δύο ανήλικα παιδιά, και αφού πήγε εκεί την έβαλαν να υπογράψει ότι είναι κακοποιημένη ενώ δεν ήταν, ενώ έπειτα την απειλούσαν, ότι επειδή μας πρόδωσες θα σε καταδικάσουμε σε ενδεχόμενη μήνυση του άνδρα σου, επειδή θα πούμε εσύ μας κορόιδεψες. Δηλαδή την έβαλαν να πει ψέματα, και εάν το πάρει πίσω το ψέμα θα της επιρρίψουν ευθύνες ότι τους εξαπάτησε. Απόδειξη ότι όλοι αυτοί την κορόιδευαν.

Επίσης εκεί που πήγε της έδωσαν χάπια, (στεντόν), με αποτέλεσμα να μην έχει πλήρη επίγνωση των πράξεών της λόγω αναστολής των φυσικών λειτουργιών αντίστασης του ψυχικού της κόσμου, με αποτέλεσμα να έχει υπό την επιμέλειά της δύο ανήλικα παιδιά ενώ δεν είχε πλήρη τα λογικά της.

Παραθέτουμε πληκτρολογημένο το σχετικό Αντίγραφο Δελτίου Συμβάντων από το Α.Τ. Πατησίων της 30/10/1997.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΣΤΥΝ. ΤΜΗΜΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ
ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ 17 Τ.Κ. 111 41
ΤΗΛ. 2280434
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.: 1020/41102/1-α

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

31-10-1997
ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΑΤΟΜΩΝ
ΠΑΡΑΠΟΝΑ – ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Αναφέρεται ότι την 22:30 ώρα της 30-10-1997 προσήχθη στην υπηρεσία μας η [ΟΝΟΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ] του [Μ....] και της [Μ....] συζ. [ΟΝΟΜΑ ΑΝΔΡΟΣ] γεν. 1963 στον [Π.....] κατ. οδού [ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ] από αστυνομικούς της Αμέσου Δράσεως και μας εξέφρασε παράπονα για ανάρμοστη συμπεριφορά του συζύγου της σε βάρος της. Από την Υπηρεσία μας της εδόθησαν ανάλογες οδηγίες για την νομική αντιμετώπιση του θέματός της και συγχρόνως η ανωτέρω επικοινώνησε από την Υπηρεσία μας με τον σύλλογο κακοποιημένων γυναικών στον οποίο και κατέφυγε αφού μας ευχαρίστησε για την κατανόηση και αντιμετώπιση του προβλήματός της.

ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΗΣ Παναγιώτης Υ/Β’

Το παρόν χορηγείται ύστερα από αίτηση της [ΟΝΟΜΑ ΓΥΝΑΙΚΟΣ] για δικαστική χρήση.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΑΝΑΡΙΤΗΣ
ΑΣΤΥΝ. ΥΠΟΔ/ΝΤΗΣ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
"ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ"