2016-01-20

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΑΛΕΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΟ «ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ» (;) - ΣΗΜΕΡΑ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗΣ-ΧΑΝ ΤΗΣ ΛΥΚΑΙΝΑΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΫΦΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕ ΛΥΚΟ-ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟ-ΑΣΠΑΣΜΟΥΣ


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΫΦΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΪΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ" Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΛΥΚΑΙΝΑΣ Ο.Ε.Α. ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΫΦΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΕ ΛΥΚΟ-ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟ-ΑΣΠΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟ-ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΛΥΚΟΥΣ Ή ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ (;)

  
Ο ΣΤΡAΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗΣ-ΧΑΝ ΤΗΣ ΛΥΚΑΙΝΑΣ Ο.Ε.Α. 

 
ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΤΡAΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΛΥΚΑΙΝΑΣ Ο.Ε.Α. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (;)

ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΤΡAΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΛΥΚΑΙΝΑΣ Ο.Ε.Α. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ MAJESTIC-12 - MAJESTIC-13 ΤΩΝ Η.Π.Α (;)

ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΤΡAΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΛΥΚΑΙΝΑΣ Ο.Ε.Α. EINAI ΕΝΑΣ ΣΤΥΓΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ (;)

ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΤΡAΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΛΥΚΑΙΝΑΣ Ο.Ε.Α. EINAI ΕΝΑΣ ΣΤΥΓΝΟΣ ΑΓΚΙΤΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ (;)

ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΤΡAΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΛΥΚΑΙΝΑΣ Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΞΙ (6) ΑΣΤΕΡΩΝ (;)

ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΤΡAΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΛΥΚΑΙΝΑΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΔΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΟ ΚΟΜΜΑ "ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΦΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (;)

ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΤΡAΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΛΥΚΑΙΝΑΣ Ο.Ε.Α. ΟΤΙ Η ΨΕΥΤΟ-ΟΜΑΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ Ε-ΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΟΠΩΝ Υ-ΨΙΛΟΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ (;)


ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΧΑΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΤΩΝ «Ε-ΨΙΛΟΝ»
ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΡΑΓΓΙΔΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΤΩΝ «Ε-ΨΙΛΟΝ»

Seal with 2 crossed tamghas of Mongke - Qubilay 
 ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ

 
REGAL CAT: ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΠΤΟ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΑΤΑΣ» ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΣΤΟ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΟΡ ~ ΟΥΛΑΝ ΜΠΑΤΑΡ ~ ULAN BATOR ~ ULAANBAATAR ~ УЛААНБААТАР ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ «Ο.Ε.Α.» ΚΑΙ ΤΩΝ «Ε-ΨΙΛΟΝ»

 

Төрийн ордны ардах хөшөө
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΠΟΧΩΡΗΣ-ΧΑΝ ΤΗΣ ΛΥΚΑΙΝΑΣ Ο.Ε.Α. ΣΤΟ «ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ» ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ (ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ;)