2018-09-21

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ": ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: AΘΕΟΪΣΛΑΜΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ 'ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ' ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΪΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 04779 ] [ 2018.09.18 00:00 ]

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: AΘΕΟΪΣΛΑΜΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ 'ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ' ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΪΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ
 


Το "προσφυγικό" έχει καταστεί ένα πρόσχημα με ακαθόριστες παραμέτρους που εντάσσει πάνω στις συγκυρίες και τους λαθρομετανάστες - παράνομους μετανάστες τους οποίους βαπτίζουν οικονομικούς και παράτυπους μετανάστες εντάσσοντας τους σε ευνοϊκότερο καθεστώς.

Εννοεί τις απειράριθμες πλέον παραμέτρους που δίνονται συγκεχυμένα ωστέ ταυτίζονται κάτω από καθεστώς ασύλου και οι παράνομοι μετανάστες. Το προσφυγικό είχε ξεκινήσει βεβαίως πολλά χρόνια πριν σαν εσωτερική δικαιολογία αλλά με αφορμή το Συριακό αναγκαστικά πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις λεκτικά και τυπικά αυτή η διαφοροποίηση χωρίς ωστόσο να γίνεται επί της ουσίας και προς το αποτέλεσμα αντιμετώπισης κάποιος διαχωρισμός μεταξύ του λαθρο-μεταναστευτικού και του προσφυγικού.

Όλοι οι αλλοδαποί από βόρειο Αφρική και από μέση ανατολή ή άπω ανατολή με κάποια υποτυπώδη αφορμή, ακόμα και αν επικαλεστούν ομοφυλοφιλία (γενικότερα πολιτιστική διαφοροποίηση) ή απλώς τυπική διαφωνία με το καθεστώς της χώρας τους τοποθετούνται σε ευνοϊκό καθεστώς ασύλου στις ευρωπαϊκές χώρες χωρίς καν να εξετάζεται εάν διώκονται για εγκλήματα στη χώρα προέλευσης και χωρίς πιστοποίηση της πραγματικής χώρας καταγωγής και χωρίς να αντισταθμίζεται η ασφάλεια στη χώρα υποδοχής.

Εν δυνάμει πρόσφυγες σύμφωνα με τον κέντρο διερχομένων που λέγεται Ευρωπαϊκή ένωση θεωρούνται όλοι οι λαθρομετανάστες και βρίσκονται σε καθεστώς ασύλου και προσωρινής διαμονής χωρίς να τους απαγγέλλονται κατηγορίες για παράνομη είσοδο. Παρόμοιες περιπτώσεις συμβαίνουν και για τους πράκτορες, τους τζιχαντιστές και ηττημένους αυτής της παράταξης που έρχονται στην Ευρώπη, οι οποίοι μπορεί να χαρακτηριστούν ως πρόσφυγες πολέμου ή περνάνε χωρίς φιλτραρίσματα από τις κρατικές αρχές ως οικονομικοί μετανάστες μαζί με πρόσφυγες.

Με αυτή τη λογική "πρόσφυγες" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ των προηγμένων δυτικών χωρών του πλανήτη είτε υπάγονται κατά τις περιστάσεις σε καθεστώς πολιτικού ασύλου είτε όχι, αποτελούν σχεδόν τον μισό πληθυσμό κάθε χώρας του τρίτου κόσμου, της μέσης ανατολής, της άπω ανατολής όπως όσοι δεν συμφωνούν με το καθεστώς της Κίνας, ή της βορείου Κορέας, ο μισός πληθυσμός του Πακιστάν και του Μπαγλαντές ή και παραπάνω από τον μισό πληθυσμό κάθε χώρας της Ασίας ή της Αφρικής, λιποτάκτες και προδότες της χώρας τους, και όσοι είναι απλώς λίμπεραλ μέσα σε κάποιο αυστηρό καθεστώς ή και το εντελώς αντίθετο και που θα πρέπει να δείξει η δύση με ανόητες δικαιολογίες όπως το "δεν είναι όλοι έτσι", "δεν είναι όλοι τρομοκράτες", "δεν γίνεται να κλείσουν τα σύνορα επειδή εισέρχονται και μερικοί τρομοκράτες" ενώ το πείραμα στις δυτικές κοινωνίες δείχνει πως δεν μπόρεσαν να ξεχωρίσουν ή να να εγγυηθούν ότι δεν θα γίνουν ακόμα και δεύτερης και τρίτης γενιάς αλλοδαποί, ή αποφεύγοντας συστηματικά να πάρουν θέση.

Στην Ευρώπη έρχονται (περνώντας ή παραμένοντας στην Ελλάδα) οι χειρότεροι όλου του πλανήτη που διώχνονται ή λιποτακτούν ή αποστέλλονται από τις χώρες τους για να χρησιμοποιηθούν οικονομικά (κατά την προπαγάνδα δήθεν αυξάνουν το ΑΕΠ) σε συνεργασία και κατόπιν απαιτήσεων με τις δυτικές κυβερνήσεις και ομίλους βιομηχανιών και οικονομολόγων - επενδυτικών ομίλων - fund.

Η πολιτική χορήγησης ασύλου είναι προαιρετική καθώς δεν υπάρχει νομική έννοια δικαιώματος ασύλου - είχε ξεκινήσει απο τη δεκαετία του 50' και είναι σχεδιασμένο υποτίθεται για άτομα που δεν υπερβαίνουν τη μονάδα ή μερικές δεκάδες, όπως δημοσιογράφων, συγγραφέων, επιστημόνων και άλλων με τη παροχή ασύλου να κρίνεται και να σταθμίζεται ανάλογα της ασφάλειας της χώρας φιλοξενίας.

Πολλοί παράνομοι αλλοδαποί επικαλούνται ομοφυλοφιλία για να πάρουν πολιτικό άσυλο κατόπιν οδηγιών από δικηγόρους με πολλά παραδείγματα από το Ιράν. Άλλοι απλώς ότι διώκονται στη χώρα τους από αντίπαλες παρατάξεις ενώ τα ευρωπαϊκά κράτη δεν εξετάζουν ποιές είναι οι πραγματικές "παρατάξεις", οι εξουσίες στις οποίες ανήκουν γι΄ αυτό κάτω από το πρόσχημα του προσφυγικού αφικνύονται και τζιχαντιστές ως πρόσφυγες απο εμπόλεμη περιοχή. Ένα μεγάλο ποσοστό από λαθρομετανάστες ή θεωρούμενους ως πρόσφυγες διώχνονται από τις χώρες τους ως λίμπεραλ, δηλαδή πολιτικοί πρόσφυγες όπως και γυναίκες οι οποίες σύμφωνα με τη φεμινιστική κριτική καταπιέζονται στις χώρες καταγωγής.

Αυτοί οι πρόσφυγες αποτελούν έναν ποσοστό μετανάστευσης και με απλά λόγια μερίδα που επικαλούνται καταπίεση από το καθεστώς της χώρας προέλευσης. Με καθοδήγηση δικηγόρων ως πολιτικοί πρόσφυγες (και κάτω από τις γενικεύσεις των επιτροπών απόδοσης ασύλου και παρεμβάσεις ΜΚΟ) μπορούν να θεωρηθούν όλοι οι παράνομοι μετανάστες που θα δήλωναν στις αρχές ευρωπαϊκού κράτους διαφωνία με το καθεστώς της χώρας τους να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ακόμα και να "συστημοποιηθούν", να ζήσουν το ευρωπαϊκό όνειρο. Κάποιοι επιδίδονται σε ειδεχθή τύπου εγκλήματα και να συγκαλύπτουν τις περιπτώσεις οι ευρωπαίες φεμινίστριες, ή να μιλάνε για ισλαμοφοβία ενωμένοι με τους λίμπεραλ ευρωπαίους, ενώ λίγη σχέση μπορεί να έχουν με την όποια πολιτισμένη εκδοχή της θρησκεία τους.

Οι αρεστοί τηλεοπτικοί "συστημικοί πολιτικοί πρόσφυγες" αποτελούν έναν ποσοστό μετανάστευσης ατόμων που δεν έχουν χαρακτηριστικά θρησκευτικού φονταμελισμού και συγκλίνουν περισσότερο σε άτομα λίμπεραλ και δυτικού τύπου ψυχολογίας που υποτίθεται δεν λειτουργούν με αστάθμητη μαζική ψυχολογία. Δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι γίνεται να συσσωρευτούν σε καθεστώς "εισαγόμενης εργασίας".

Προφανώς δεν είναι τόσο γνωστό πως στις περισσότερες ισλαμικές χώρες υπάρχουν παρατάξεις με εκατομμύρια ακολούθους που συνδυάζουν τον ισλαμισμό με την αριστερά και τον ακτιβισμό παράλληλα με εξτρεμιστικά στοιχεία. Η πολιτικές της δύσης δεν κάνουν διαφοροποίησεις και τις κατάλληλες εξακριβώσεις.

Αν θυμάστε, στον Πειραιά αλλοδαποί από το Αφγανιστάν έκαναν κάποιες συγκεντρώσεις με όλα τα χαρακτηριστικά αριστερού τύπου 'πολιτικοποίησης' (λαθρομεταναστών) ενώ εδώ και αρκετά χρόνια γενικότερα η εξωκοινοβουλευτική κάνει μικτές συγκεντρώσεις με αλλοδαπούς από διάφορες χώρες με κόκκινες σημαίες, πράσινες του ισλάμ και συνθήματα κατά του φασισμού. Η 'πολιτικοποίηση' σαν έννοια είναι περισσότερο αριστερίζουζα και αναφέρεται στο αριστερό τρόπο επίκλησης δικαιωμάτων και αριστερής κριτικής ασχέτως αν έχει κάποιος δικαιώματα πολίτη ή όχι.

Συνήθως από ασιατικές χώρες και από άλλες εθνικότητες παρότι παρουσιάζονται ή είναι ισλαμιστές και έχουν φονταμενταλιστική μαζική ψυχολογία πολλοί από αυτούς μπορούν να επικαλεστούν ομοφυλοφιλία ή να επιδίδονται σε παράνομο τράφικινκ ή στη πορνεία.

Ομάδες κάποιων αλλοδαπών κάνουν συγκεντρώσεις με απαιτήσεις και τρόπους μαζικής συμπεριφοράς ακροαριστερών οργανώσεων για 'ισότητα' 'δικαιώματα' κ.α.. Έχουν την ιδιοτυπία της "πιτσιρικαρίας" που έρχεται απλώς για "τούρινγκ" και επιδόματα στην Ευρώπη και είναι απροσδιόριστη η πολιτική ή θρησκευτική ατζέντα αυτών των συνήθων γαλλόφωνων μουσουλμάνων ή από την άπω ανατολή και άλλων απροσδιόριστων προελεύσεων.

Οι Αλβανοί που έχουν έρθει στην Ελλάδα όταν άνοιξε τα σύνορα ο Παπούλιας με τον Σαμαρά και προερχόμενοι από πτώση κομμουνιστικού καθεστώτος γενικότερα η Αλβανία έχει εξαιρετικές σχεσεις με τα Τουρκικά γεωπολιτικά συμφέροντα.

Το ότι οι λαθρομετανάστες συμπεριφέρονται σαν αριστεροί δεν σημαίνει κατά πρώτον πως δεν είναι και φονταμενταλιστές, δεν εξασφαλίζει πως δεν θα ταυτιστούν με εχθρική δύναμη, και κατά δεύτερον η 'πολιτικοποίηση' και συνεργασία τους με αριστερά κόμματα τους δεν σημαίνει ότι τους κάνει «πολιτισμένους» ή ενσωματώσιμους. Το μεγαλύτερο ποσοστό ριζοσπαστικοποίησης είναι απο άτομα δεύτερης γενιάς σε ευρωπαικές χώρες και κυρίως πληθυσμούς βορείου Αφρικής.

Λαθρομετανάστες από βορειοδυτικοαφρικανικές χώρες της Αφρικής έχουν μεγάλο ποσοστό παραβατικότητας σε κακουργήματα και ειδεχθή εγκλήματα.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναδεικνύουν τυπικά τα άτομα που επικαλούνται καταπίεση από το καθεστώς της χώρας προέλευσης και ταυτίζονται με τις λίμπεραλ κριτικές της δύσης, επιλέγοντας να δείχνουν περισσότερο εξευγενισμένους φαινότυπους, γυναίκες και παιδία και ζευγάρια. Οι δυτικοί λίμπεραλ προωθούν την αφομοίωση όλων όσων επικαλούνται πως έχουν πρόβλημα στο σε αυστηρό καθεστώς στο οποίο ζουν και εν τέλει όλων των λαθρομεταναστών που επιστρατεύονται κάτω απο την προπαγάνδα που έχουν υποστεί για ένα δήθεν παγκόσμιο προλεταριάτο στη Δύση.

Στο τέλος όλοι χρησιμοποιούνται ως χρήσιμοι "οικονομικοί μετανάστες" έχοντας αποσταλεί με την αποδοχή των δυτικών κυβερνήσεων ως στρατός πολιτιστικής επιρροής κατοχής και αποσταθεροποίησης βάσει της γενικότερης τουρκικής γεωπολιτικής.

Κάποιοι ανόητοι και βολεμένοι θεωρούν πως το 75 - 85% του πληθυσμού του πλανήτη που βρίσκεται σε εμπόλεμη και εξαθλιωμένη κατάσταση θα πρέπει να «αποκατασταθεί» στη «γη της επαγγελίας». Πόσος είναι ο πληθυσμός της Ευρώπης, των Ηνωμένων πολιτειών, της Αυστραλίας, του Καναδά και πόσος ο εν δυνάμει πληθυσμός αυτών που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως πρόσφυγες από τις χώρες του τρίτου κόσμου και με δεδομένο πως μιλάμε ως κέντρο προορισμού την Ευρώπη και πλέον περιορισμένα μόνο την Ελλάδα; Το προσφυγικό έχει χάσει τη σημασία της έννοιας και αποτελεί λεκτικό και νομικό πρόσχημα αντικαθιστώντας συνολικά την παράνομη διακίνηση και των εξουσιών των ΜΚΟ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Με τη σειρά του το μεταναστευτικό που «αγκαλιάζεται» από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις είναι ένα πρόσχημα επιτάχυνσης της πολυπολιτισμικής ατζέντας.

υπ.
1)Το άρθρο ανανεώθηκε δια την καλύτερη κατανόηση.
Το πρόθεμα σχετικά με την του αθεϊσμού τίθεται με τη λογική της ημερήσιας διάταξης παγκοσμιοποίησης και μερικώς με τη μεγάλη διαφοροποίηση του γενικότερου πολιτιστικού γλωσσικού στοιχείου και κυριάρχου θρησκεύματος του κράτους στο οποίο εισέρχονται αλλοδαποί.
2) Το άρθρο δεν γενικεύει και δεν αναφέρεται ούτε κρίνει πολιτικά συστήματα ή θρησκείες άλλων χωρών ή μεμονωμένες αντιλήψεις αλλά σε μια ενδεικτική κατανομή αντιλήψεων αλλοδαπών που εισέρχονται από άλλες χώρες σε ευρωπαϊκές χώρες. Κυρίως αναφέρεται στο μεγάλο αριθμητικό πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης.

Β.Ν.
 


ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ
"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2018/09/18/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2018-09-18_00-00.htm#plohgos_03