2020-12-10

"FACEBOOK" - Giorgos Ierodiakonos: ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ


ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Λοιπόν! Θα σκαρώσω κι εγώ ένα συνωμοσιολογικό σενάριο. Γιατί, οι άλλοι είναι πιο ξύπνιοι από μένα;

Από την αρχή ήμουν καχύποπτος μ’ αυτή την ιστορία. Στο πώς τους ξέφυγε αυτός ο κορωνοϊός, ή στο πώς τον αμολύσανε. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν συμβαίνει το ένα ή το άλλο. Μπορώ όμως να κρίνω με βάση την όλη εξέλιξη της ιστοριάς και να βγάλω τα συμπεράσματά μου.

Η αρχική αντίδραση των κυβερνήσεων, απόλυτα λογική. Αντιμέτωποι με έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο και μεταδοτικό ιό, έκαναν το αυτονόητο. Επέβαλαν μέτρα περιορισμού της εξάπλωσής του. Καραντίνες, lock down, μάσκες και τα τοιαύτα. Στη συνέχεια επιχείρησαν να αμβλύνουν αυτά τα μέτρα. Επίσης ερμηνεύσιμη κίνηση, δεδομένης της επερχόμενης οικονομικής κατάρρευσης που συνεπάγονταν όλα αυτά τα περιοριστικά μέτρα. Μέχρι που κατάλαβαν ότι όλα αυτά είναι μάταια. Ποια οικονομία μπορεί να αντέξει με έναν τόσο επικίνδυνα μεταδοτικό ιό; Ποιο σύστημα υγείας, ποια νοσοκομεία, αλλά και ποιες επιχειρήσεις (μικρές ή μεγάλες); Άμα δεν αντιμετωπιστεί δραστικά ο κορωνοϊός, η απόλυτη κατάρρευση των πάντων είναι δεδομένη. Έτσι, με το ξέσπασμα του δεύτερου κύματος, υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν ξανά στην πεπετημένη των περιοριστικών μέτρων, σε αναμονή ενός αποτελεσματικού εμβολίου, που φαίνεται καθαρά πως είναι και η μοναδική εναπομείνουσα λύση στο πρόβλημα. Και να που, ευτυχώς, το εμβόλιο ήρθε!

Κι όμως! Κάποιοι φαίνεται πως εξ αρχής είχαν άλλα σχέδια, ερήμην και έναντι των κυβερνήσεων. Κάποιοι επιζητούν και επιδιώκουν –αν όχι μεθοδικά κατευθύνουν- έναν παγκόσμιο όλεθρο. Όχι τώρα. Εξ αρχής της εμφάνισης της πανδημίας. Ή μήπως και πριν απ’ αυτήν ίσως; Καθότι το ερώτημα στο πως εξ αρχής μας προέκυψε αυτός ο ιός, ακόμα δεν έχει απαντηθεί. Τουλάχιστον όχι πειστικά!

Δεν μας κάνει εντύπωση πώς και με πόση ευκολία αναπτύχθηκαν αμέσως με την εμφάνιση του ιού, όλα αυτά τα περίεργα σενάρια συνωμοσίας; Είναι προφανές ότι όλα αυτά από κάπου εκπονούνται και διοχετεύονται στο διαδίκτυο. Εμφανής ακόμα είναι και ένας κεντρικός –άνωθεν- συντονισμός σε όλα τα επίπεδα και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αρκεί να δει κάποιος ποιοι πρωτοστατούν σ’ αυτή την μεθοδική εξστρατεία δημιουργίας κλίματος μαζικής παράκρουσης.

Ας μην αναφερθώ τώρα σε ονόματα, ιδρύματα και φορείς, κυρίως στις ΗΠΑ, όπου μάλλον εκεί εδρεύει το κέντρο ελέγχου αυτής της πυραμιδικής διασύνδεσης. Ούτε στους πρωτεργάτες εδώ στην Ελλάδα. Είναι γνωστοί σε όλους. Καθώς και τα διάφορα συνομωσιολογικά sites και blogs που αναμασούν και διασπείρουν όλη αυτή την τοξική «πληροφόρηση». Πολλά απ’ αυτά σε άρρηκτη σχέση με την ΕΥΠ και, ακόμα χειρότερα, με ξένες Μυστικές Υπηρεσίες. Δεν θέλω σ’ αυτή τη φάση να γίνω πιο συγκεκριμένος, γιατί δεν είναι η ώρα τώρα να με φάει το μαύρο σκοτάδι. Όμως ξέρω πολύ καλά τι λέω. Όπως και για το παρελθόν εκείνου του blogger –ο ουσιαστικότερος ίσως διακινητής αυτών των «πληροφοριών»- συνταξιούχος πλέον πράκτορας της ΕΥΠ. Και ξέρετε. Μια φορά ΚΥΠατζής, για πάντα ΚΥΠατζής. Δεν ξεμπλέκεις ποτέ! Όπως στην μασονία.

Και φτάσαμε στο θαυματουργό εμβόλιο λοιπόν! Και όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι οργιάζουν. Όχι μόνο εδώ. Εδώ είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Σε όλο τον κόσμο! Τα γνωστά κέντρα που σας έλεγα πριν. Τα κέντρα που ήδη έχουν καταφέρει, μετά τόσους μήνες μεθοδευμένης προπαγάνδας, να σπείρουν την αμφιβολία στο κόσμο.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην καταφέρουμε να φτάσουμε στα απαραίτητα εκείνα ποσοστά, ώστε να επιτευχθεί η λεγόμενη «ανοσία της αγέλης».

Και να σας πω το ρεζουμέ τώρα. Εκείνη η περίεργη θεωρία συνωμοσίας για ύπαρξη και ενεργοποίηση προγράμματος δραστικής μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού, την οποία οι ίδιοι διακινούν, και την οποία προσωπικά θεωρούσα γελοία, φαίνεται τώρα ότι δεν είναι και τόσα γελοία όσο νόμιζα.

Προσωπικά, είμαι ακόμα πολύ επιφυλακτικός να δεχθώ ότι πράγματι υπάρχει σχέδιο δραστικής μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Όμως, αν τα πράγματα εξελιχθούν έτσι όπως δρομολογούνται με την κατηγορηματική άρνηση μεγάλου τμήματος του πληθυσμού να δεχθεί το προστατευτικό εμβόλιο, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να επιτευχθεί τελικά μια τεραστίων διαστάσεων πληθυσμιακή μείωση.

Κι εδώ τίθεται το ερώτημα. Μήπως τελικά, πράγματι υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία εξολόθρευσης σημαντικού μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού; Μήπως δηλαδή, εκείνη η μεγάλη μάζα του πληθυσμού που θα ξεπαστρέψει τελικά ο ιός, θα είναι ακριβώς εκείνοι που πείσθηκαν από τις θεωρίες συνωμοσίας και θα μείνουν ανεμβολίαστοι;

Ας το σκεφτούν και αυτό το ενδεχόμενο οι αντιεμβολιαστές.  Κι ας ενημερωθούν επί τέλους, για τον μηχανισμό που λειτουργούν τα εμβόλια. Δεν σκοτώνουν τον ιό. Ο ιός ήρθε εδώ και θα μείνει. Όπως όλοι οι άλλοι ιοί, εκατομμύρια χρόνια πριν. Απλά ο οργανισμός μας, είτε από μόνος του, είτε υποβοηθούμενος τεχνητά, αναπτύσσει τα απαραίτητα εκείνα αντισώματα για να τον απενεργοποιήσει. Ουσιαστικά, να τον θέσει σε καραντίνα. Ο ιός όμως συνεχίζει να υπάρχει. Αποδυναμωμένος μέσα στο σώμα κάποιου που έχει αναπτύξει αυτά τα αντισώματα, αλλά ζωντανός!

Η οποιαδήποτε επαφή κάποιου θωρακισμένου με κάποιον άλλο που δεν έχει αναπτύξει τα αντισώματα, μεταφέρει τον ιό. Και μάλιστα ακόμα πιο ισχυρό και θανατηφόρο, δεδομένου ότι και ο ιός δίνει τον δικό του αγώνα ζωής και θανάτου. Και σε παρθένα σώματα, η έκβαση θα είναι μία και μοναδική. Θάνατος!

Το ζήσαμε αυτό άπειρες φορές στην εξελικτική ιστορία μας. Κλασικό παράδειγμα ο χαμός εκατομμυρίων ψυχών στην αμερικανική Ήπειρο, όταν οι έποικοι μετέφεραν εκεί ιούς άγνωστους στους οργανισμούς των ιθαγενών. Ναι μεν οι Ευρωπαίοι έποικοι είχαν αναπτύξει ανοσία σ’ αυτούς τους ιούς, οι ερυθρόδερμοι όμως όχι. Και το αποτέλεσμα το ξέρουμε. Εξολοθρεύτηκαν σαν τις μύγες!

Το ίδιο κινδυνεύουμε να πάθουμε και σήμερα με τον covid. Με μια διαφορά όμως. Οι ευρωπαίοι έποικοι τότε, ιδέα δεν είχαν για ιούς, αντισώματα, ανοσίες και τα τοιαύτα. Ούτε και οι Αμερικάνοι ιθαγενείς. Ούτε υπήρχε μεθοδευμένο σχέδιο εξόντωσής τους. Σήμερα όμως, ξέρουμε. Και κυρίως ξέρουν εκείνοι που βάλθηκαν, σώνει και καλά, να πείσουν τους αφελείς να αρνηθούν την θεραπεία. Ή έστω να σπείρουν την αμφισβήτηση.

Απευθύνομαι στους ανυποψίαστους αντιεμβολιαστές λοιπόν. Φίλοι μου, αν πράγματι υπάρχει συνωμοσία σ’ αυτή την ιστορία, τα θύματα των δολερών συνωμοτών που εσείς καταγγέλλειτε, θα είστε τελικά ακριβώς εσείς. Μην σας πω ότι εξ αρχής εσείς ήσασταν ο βασικός τους στόχος!

Αλλά μην ανησυχείτε! Είπαμε, όλα αυτά δεν είναι παρά θεωρίες συνωμοσίας...


ΠΗΓΗ:

"FACEBOOK" 

https://www.facebook.com/100000988143521/posts/3639354242774145/