Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΕΝΤΑΥΡΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «Antifa» ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΤ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΜΟΡΡΟΠΑ ΣΚΕΛΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μέλη της ‘αντιρατσιστικής’ «Antifa» στο Βερολίνο δέχτηκαν άγρια επίθεση από Κούρδους μετανάστες!

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μέλη της ‘αντιρατσιστικής’ «Antifa» στο Βερολίνο δέχτηκαν άγρια επίθεση από Κούρδους μετανάστες!
Council of Conservative Citizens (CofCC) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Η βίαιη «αντιρατσιστική» συμμορία ‘Antifa(μπλοκ - πολιτικό ρεύμα που στοχεύει -σύμφωνα με τα λεγόμενα των οπαδών της- στην «καταπολέμηση του φασισμού και του ρατσισμού». «Μητρόπολή» της θεωρείται η μεταπολεμική Γερμανία) έχει οργανώσει βίαιες επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη.
Η ομάδα αυτοαποκαλείται «αντιρατσιστική» και έχει στο στόχαστρό της μέλη ακροδεξιών ομάδων. Τα μέλη της συμμορίας συνήθως διασχίζουν τα εθνικά σύνορα για να διαπράξουν βίαιες επιθέσεις.
Ένα από τα εν εξελίξει έργα της συμμορίας στη Γερμανία είναι να καταστρέψουν τα καταστήματα ειδών ένδυσης ‘Thor Steinar’. Η ομάδα ισχυρίζεται ότι η αραβικής ιδιοκτησίας εταιρία ένδυσης εξυπηρετεί τους "Ναζί" με το να βάζουν Σκανδιναβικά σύμβολα και εικόνες με Vikings σε μερικά από τα μπλουζάκια τους.
Τα πράγματα πήραν πρόσφατα μια ‘περίεργη’ τροπή όταν ένα εξαγριωμένο πλήθος Κούρδων μεταναστών εισέβαλε στο οίκημα της Antifa στο Βερολίνο και χτύπησε βάναυσα τα μέλη με ρόπαλα του μπέιζμπολ. Η επίθεση σημειώθηκε λίγες μόλις μέρες πριν. 


Τα μέλη της "Antifa" έχουν μια έδρα ονομάζεται "Hausprojekt Scherer 8" που βρίσκεται σε γκέτο μεταναστών στο Βερολίνο. Απέναντι από το σπίτι – βάση των Αντίφα είναι το σπίτι μιας βίαιης Κουρδικής συμμορίας ναρκωτικών που ονομάζεται «Μαχητές των Δρόμων» (‘Street Fighters’).
Η κουρδική συμμορία απαίτησε χρήματα για ‘προστασία’ από τη συμμορία των Αντίφα. Εκείνοι αρνήθηκαν. Οι Κούρδοι περίμεναν τους Αντίφα και αφού σχημάτισαν μια ομάδα 30 ατόμων, εισέβαλαν στο σπίτι των Αντίφα κρατώντας ρόπαλα του μπέιζμπολ και άρχισαν να τους χτυπούν βάναυσα. Οι Κούρδοι έσπασαν επίσης τα παράθυρα και κατέστρεψαν τα έπιπλα και ένα μπαρ.
Το επόμενο βράδυ δύο μέλη μιας μπάντας που παίζουν μουσική στο σπίτι των αντίφα δέχθηκαν επίθεση από Κούρδους.
Η αστυνομία λέει ότι η συμμορία των Κούρδων τους είναι γνωστή και όλα τα μέλη της έχουν συλληφθεί για βίαια εγκλήματα κατά το παρελθόν. Η αστυνομία αναφέρει ότι ο ηγέτης των ‘Street Fighters’, Αχμέτ Α., πρόσφατα ξυλοκοπήθηκε από το παράρτημα των Hells Angels του Βερολίνου.


Τα μέλη της Antifa στο Βερολίνο, αρνήθηκαν να κάνουν κάποια δήλωση. Η μεγάλη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung έγραψε ότι η ιστοσελίδα των αντίφα προτρέπει τα μέλη να μείνουν μακριά από το σπίτι της συμμορίας στο Βερολίνο. Η εφημερίδα αναφέρει και για μία «λευκή με μαλλιά -τζίβες» - μέλος των αντίφα, να λέει ότι φεύγει από την περιοχή επειδή φοβάται την «Κουρδική και την Αραβική μαφία». Η εφημερίδα αναφέρει ότι "κοσμοθεωρία της αριστεράς παραπαίει."
Ένας κοινωνικός λειτουργός που ξέρει μερικά από τα μέλη των αντίφα λέει: «Βρίσκονται σε σύγχυση που δεν δέχτηκαν επίθεση από τους «Ναζί», ή τους «μπάτσους», αλλά από τους μετανάστες. Αυτό δεν ταιριάζει με την κοσμοθεωρία τους. Λένε ότι οι «Μαχητές του Δρόμου» τους ασκούσαν πίεση να τους δώσουν χρήματα για να τους παρέχουν προστασία. Στην ιστοσελίδα του σπιτιού των αντίφα λέει:
«Δεδομένου ότι δεν πρόκειται για Ναζί ή μπάτσους, οι συνήθεις μέθοδοι για την δράση μας δεν εφαρμόζονται».
Κάτι παρόμοιο συνέβη στο Σινσινάτι του Οχάιο το 2001.
Το ίδιο συνέβη και κατά τη διάρκεια των φυλετικών ταραχών στο Σινσινάτι. Τα μέλη μιας αυτο-χαρακτηριζόμενης "αντιρατσιστικής" συμμορίας προέτρεψε τα μέλη της με e-mail να ενωθούν με τους μαύρους ταραξίες. Το e-mail έλεγε στους λευκούς "αντιρατσιστές" να προσπαθήσουν να μπουν μπροστά από τις κάμερες ώστε έτσι να μην πουν τα κανάλια ότι οι εξεγερμένοι ήταν "όλοι μαύροι." 


Τουλάχιστον δύο μέλη της συμμορίας προσπάθησαν πραγματικά να ενωθούν με τους μαύρους και έφαγαν πολύ ξύλο. Ένα επόμενο e-mail αργότερα ανακοίνωσε ότι δύο από τα μέλη τους είχαν δεχθεί άγριο ξυλοδαρμό και έκανε παράπονα ότι οι μαύροι ταραξίες δεν κατάλαβαν ότι οι «αντι-ρατσιστές» απλά προσπαθούσαν να τους βοηθήσουν.

Ένας από αυτούς φαίνεται σε ένα βίντεο στο youtube από το CofCC. (Δες το ΕΔΩ). Φοράει μάσκα και στέκεται στη μέση μίας ομάδας σκληροπυρηνικών μαύρων ταραξιών ανεμίζοντας μία ταμπέλα. Αργότερα και αφού οι κάμερες των μέσων ενημέρωσης είχαν φύγει, έγινε θύμα άγριου ξυλοδαρμού επειδή ήταν λευκός.
Το παρακάτω βίντεο είναι από το κανάλι στο youtube των Αντίφα του Βερολίνου. Καταγράφηκε τον περασμένο μήνα. Είναι ενδεικτικό ότι όλοι φοράνε μάσκες για να κρύψουν την ταυτότητά τους. Πολλοί από αυτούς που βλέπετε σε αυτό το βίντεο είναι θύματα της εισβολής των Κούρδων.Antifa Berlin bringt 2ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: ΕΔΩ και ΕΔΩ


ΠΗΓΗ: