Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

G.H.REES - Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Β. ΠΟΥΤΙΝΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ - Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Ο.Ε.Α. (ΒΛΕΠΕ: "ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ ΒΟΛΟΥ") ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΚΟΡ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ:

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ" (!!!)

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ (ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΡΑΣ-ΠΟΥΤΙΝ) ΕΠΕΙΔΗ Η Ο.Ε.Α. ΠΑΡ' ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΔΡΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ (ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ) ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΨΕΥΔ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΡΩΣΣΙΑΣ

ΖΗΤΩ Η ΤΡΑΛΛΛΛΛΑ (!!!!!)

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΤΡΕΛΛΛΛΛΑ (!!!!!)

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΥΚΑΣΙΑ ΤΡΕΛΛΛΛΑ (!!!!!)

ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΕΛΛΛΟ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΦΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΥΦΟΥΣ ΧΙΛΙΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ.... ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ.... ΤΗΣ ΚΕΝΤΑΥΡΕΙΑΣ ΜΑΥΡΗΣ ΧΗΡΑΣ ΑΜΑΖΟΝΑΣ.... ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ-ΚΑΥΚΑΣΟΥ-ΒΟΛΟΥ-ΚΑΥΚΑΣΟΥ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ


G H REES Ο Ε Α ΠΡΟΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00023 ] [ 2010.03.30 00:00 ]