Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - "ΜΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ" - Η Ο.Ε.Α. ΣΧΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - "ΜΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ"

Η Ο.Ε.Α. ΣΧΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ

Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ Ο.Ε.Α. ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΡΙΞΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΚΡΙΣΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΚΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ"ΚΑΛΧΑΣ"


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00005 ] [ 2012.05.05 00:00 ]

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΩΜΗΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΗΛΕΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ - Η ΣΑΛΩΜΗ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΧΟΡΟ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΖΗΤΑ "ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΔΗ ΗΤΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ - ΤΟ ΨΕΥΔΟ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΗΛΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΡΩΝΤΑΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ