Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΕΠΕΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - "Kosmos-the other side" - http://kosmos-theotherside.blogspot.gr/ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΘΡΟΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΝΤΑΥΡΟΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ MAJESTIC-12 ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ


- - - - - - - - - - - -

"Kosmos-the other side"


Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ Ο.Ε.Α.. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ELLIN VS CHAOS

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ  Ο.Ε.Α.. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ELLIN VS CHAOS  ΓΙΑ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΊΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥΣ,  ΑΛΛΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΊΩΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΛΕΕΙΝΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥΣ !!!!!

Ο.Ε.Α,  ΕΛΛΗΝ VS ΧΆΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, (ΚΑΡΡΑΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟΣ -τούρκικα kara ). ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΟΡΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΡΕ, ΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟΓΙΑΧΒΕ ΣΑΣ, ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΕΝΤΑΙ ΣΚΑΤΑΙ.
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ  ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ  << 10.000.000 ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ,
ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ >>  ?

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ( ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ), ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΜΟΝΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ , ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ!!!  βΡΕ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΕΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΣ  ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ....

ΣΟΥΒΛΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ  ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΝ  ΑΚΟΥΓΑΝ  ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
<<ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΤΑ 10.000.000 ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ, ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΔΡΑΚΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.;10.000.000 ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ, ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ >>.....ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ?

ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ  ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΓΓΛΟΙ, ΓΑΛΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΚΙΝΕΖΟΙ,.... ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ???
ΝΑ ΜΑΣ ΣΙΧΑΘΟΎΝ  ΚΙ ΑΛΛΟ ? ΝΑ ΣΤΕΨΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ? ΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΊΣΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?
ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ.

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ.

Η ΦΤΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΟΤΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΉΚΑΤΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΓΜΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ....
ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ  ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΆ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΌ ΣΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ  ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.

Μία από τις βασικές αρχές του δικαίου, αυτήν της Ύβρεως και Νεμέσεως. Όταν το όριο ξεπερνιέται (ύβρις), δεν χάνονται μόνον όσα έχουν ξεπεράσει το όριο, αλλά και όλα τα προηγούμενα που είχαν αποκτηθεί (νέμεσις).


ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ellin vs chaos. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
 

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

"ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ
Νεοελληνικά πουσταρια (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) το μόνο που σας ένοιαζε και σας νοιάζει είναι το τομάρι σας και μόνο, μόνο το συμφέρον σας και μόνο γι αυτό κατεβαίνετε σε συγκεντρώσεις ρε καταγαμημενοι. ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ  ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ .....<<ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ..κλπ>>

Ο κύριος Καραγεωργιου της Ο.Ε.Α. είναι τελειωμένος σε όλα τα επίπεδα για να απολαμβάνετε εσείς τα φράγκα μέσω του προδοτικού σας βολέματος εναντίον της Ελλάδος, και παρόλο που είναι τελειωμένος αυτός συνεχίζει χωρίς το παραμικρό προσωπικό όφελος ( ΠΑΡΑΛΕΊΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΡΟΜΙΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ)  η’ συμφέρον να αγωνίζεται δια την αποτροπή της δικής σας γενοκτονίας. Η ΚΛΑΨΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ..

Ε! λοιπόν έως εδώ! Μαζί με την Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ Καλούμε την Ο.Ε.Α. να σταματήσει με τα κείμενα εδώ και τώρα διότι αποδεδειγμένα πλέον ακόμα και αν όλος ο πλανήτης έχει αφυπνιστεί, τα 10.000.000 νεοψευδελληνικά καρκινόψυχα σκατοκαθάρματα θα καρφώνουν τους αληθινούς Έλληνες στην πλάτη με αντάλλαγμα το προσωπικό τους συμφέρον. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ  ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΕΔΩ  Ο ΠΟΙΗΤΗΣ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10.000.000  ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ???? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Η ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΌ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ?

Συνεπώς, μετά από τη δημοσίευση κάποιον σημάτων και κειμένων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, σταματάμε εδώ ΑΠΕΙΛΗ και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή γενοκτονία και άντε και γαμηθείτε! ΝΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ.......!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!

Αρκετά παραβιάσαμε τη φύση για πάρτη σας  ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΎΝ? αχάριστα νομοτελειακώς μελοθάνατα όντα.." ΜΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Αellin vs chaos ΚΑΙ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΥΧΙΈΣΤΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ  ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΟΕΑ....  ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ" ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ? ΠΟΣΗ ΧΟΛΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ?

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_13.html

ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΊΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΤΕΛΙΚΑ, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΩΣΕΤΕ" ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 10.0ΟΟ.000 "ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ" ?

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΆΧΤΗΚΑ ΒΑΘΙΆ  ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ <<ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ>>, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.  ΕΚΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ....

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΈΝΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ Η ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ BLOGGERS.

ΓΙΑ ΣΑΣ Ο.Ε.Α.  ΚΑΡΑ-ΜΑΥΡΕ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ VS CHAOS,  ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΚΑΡΚΥΝΟΨΥΧΑ ΣΚΑΤΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ.
ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !!!!
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΑΝΝΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΑ-ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕ ΛΕΝΕ.
ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΥΡΕΤΟΥΡΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΤΑΧΑΜΟΥ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 10.000.000 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΆΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΛΥΠΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.
ΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΌ ΣΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ, ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.


ΟΧΙ  ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΧΒΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΕΝΤΑΙ ΣΚΑΤΑΙ ..
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ  ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΊΖΟΥΝ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ,  ΟΣΟ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝ  ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΣΑ ΚΑΙ  ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.
ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΩ ΣΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ,  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ,  ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ..

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΑΥΤΟ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ  ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΩΤΗΡΕΣ  ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΎΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΧΥΔΑΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.


9 σχόλια:


Ανώνυμος είπε...

    Εβραιόπολο Χάννα - Αννα - Πουτάνα πάρε το κινεζικό γιν-γιαν σου και τις αστρικές προβολές σου Σεληνιασμένο ζόμπι και ξεκουμπίσου από την ελλάδα μας εβραία μασόνα προδότρια που τολμάς και μιλάς για την ΟΕΑ αρχικαριόλα ελλεινή σκατόψυχη.
    9 Ιουλίου 2011 10:07 π.μ.
 
Anna είπε...

    Ανώνυμε, μιλάς για "Ελλάδα σας" όταν εσύ και αυτοί που υποστηρίζεις βρίζετε και τα 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ !!
    Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την απόκρυψη του ονόματός σου, με κάνει να πιστεύω πως το όνομά σου πρέπει να είναι κάτι σε Γιόχαν ή Αβραάμ αλλά μπορεί και Μεχμέτ...

    Μονάχα κάποιος που δεν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να βρίζει με το δικό σας θράσος όλο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ, δεν έγινε ακόμα !!!
    Αν καταφέρετε να εξοντώσετε και τον τελευταίο ΕΛΛΗΝΑ πάνω στο πλανήτη, τότε κάτι μπορεί να γίνει.
    9 Ιουλίου 2011 2:26 μ.μ.
 
Ανώνυμος είπε...

    ΕΣΥ ΗΑΝΝΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ??
    ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ.
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ?
    ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΔΙΠΟΔΟ??
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ??
    ΤΙΠΟΤΑ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.??
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ??
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟΧΑΣΤΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ??
    ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΙΚΑΝΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
    ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.
    Η ΕΚΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ
    9 Ιουλίου 2011 11:51 μ.μ.
 
Ανώνυμος είπε...

    Μέχρι και τον τελευταίο εβραίο και καρκινιάρη ψευδέλληνα εφιάλτη θα εξοντώσουμε και θα πετάξουμε από την Ελλάδα μας και απο τον ιερό τούτο τόπο εβραία Αννα-Χάννα-Πουτάνα και τότε θα επέλθη η νέμεσις και η κάθαρσις και θα πάρουμε σύντομα πίσω τη χώρα μας από τους τυρράνους και κατακτητές της.
    Ανάμενε στο ακουστικό σου τις εξελίξεις ελλεινό εβραιομασωνικό πορνίδιο της θεοσοφικής μασονίας και του κ.ι.σ.ε.
    10 Ιουλίου 2011 3:28 μ.μ.
 
Ανώνυμος είπε...

    Έβαλες μετριασμό moderation στα σχόλια πορνίδιο Αννα-Χαννα-Πουτάνα ε;; Σε ζηματάει η γυμνή αλήθεια που σου πετάμε στα βρωμερά σου μούτρα μασονικό σκουπίδιον..
    Μετρίασες τα σχόλια για να ασκείς λογοκρίσια ε; Που είναι τώρα ο ψευτο-φιλευθερισμός σου και η ψευτο-δημοκρατία σου ελλεινό σκατόψυχο πορνίδιο γαμώ την εβραική παρα φύσει δημοκρατία-ασυδοσία σας σας γαμημένοι προδότες..
    Ενοια σου και σου ετοιμάζετε κουστούμι που θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει..
    Ξεκίνησες ένα πόλεμο που δεν μπορείς να νικήσεις και θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που μπήκες σε τέτοια πορεία σύγκρουσης με τους όντως έλληνες.
    Είσαι τελειωμένη..
    Πουτάνα έ πουτάνα!
    10 Ιουλίου 2011 3:32 μ.μ.
 
Anna είπε...

    ΑΝΩΝΥΜΟΙ δειλοί θρασύδειλοι,κριμένοι πίσω από την ανωνυμία σας, για πείτε μου εσείς τι έχετε κάνει για την πατρίδα σας?
    Πως έγινα προδότρια της Ελλάδας ακριβώς? Αυτό δεν το έχω καταλάβει.
    Θα με εξοντώσετε επειδή δεν μου αρέσει να βρίζετε τους Ελληνες?
    Τι πρέπει να κάνω για να απαλλαχτώ από τις κατηγόριες σας? Να αρχίζω να μισώ και να βρίζω όλον τον Ελληνισμό, όλους τους Ελληνες?
    12 Ιουλίου 2011 12:53 π.μ.
 
Ανώνυμος είπε...

    ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.
    ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΠΩΝΥΜΗ? ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΜΜΕΝΗ ΜΑΥΡΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΜΑΓΓΙΣΑ.
    Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ (ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ) ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ 10ΚΙΛΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ? ΤΟ ΑΝΝΑ-ΧΑΝΝΑ? ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΓΙΝ-ΓΙΑΝΚ (ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΩΝ) ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ? ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΚΑΤΑ.
    ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΤΡΥΠΕΣ (ΤΣΑΚΡΑΣ) ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Β' ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΜΕ ...ΜΑΤΑΙΩΣ..ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..
    ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΑ. ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ.
    12 Ιουλίου 2011 2:39 μ.μ.
 
Anna είπε...

    Ρε ανώνυμε, τι πίνεις ? Ο εγκέφαλός σου είναι όλος βυθισμένος στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. Τι μαγείες και ξόρκια μου τσαμπουνάς? Σύνελθε.
    Σε λίγο θα μου γράψεις πως πήγε σε μοναστήρι ο Καραγεωργιου να του διώξουν τα μάγια που του έκανα. Έτσι φάγατε και την Υπατία. Κατηγορώντας τη ως μάγισσα. Α ρε ιερά εξέταση, εβραιοχριστιανικα καθάρματα. ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ είσαι εσύ γι αυτό κρύβεις το όνομά σου.
    Τι μεσαιωνικές εβραιοχριστιανικες γελοιότητες μου γράφεις ? Μονο αυτοί αναθεματίζουν ακόμα όπως κι εσείς, τους ΕΛΛΗΝΕΣ στις τελετές τους.
    ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ είπες..? Εσείς που ζείτε, σε ποια χώρα ? Ποιας εθνικότητας είστε?
    Τι ρωτάω? Εβραϊκής.
    Και τέλος πάντων τι δουλειά έχετε εσείς με τους συμπολίτες μου και με ποιο δικαίωμα τους βρίζετε ???
    Δε χρειαζόμαστε αλλοδαπούς ανθέλληνες αφυπνιστες !
    Άντε και σιγά σιγά, όπως πάει θα αποκαλύψετε την εθνικότητά σας.

    Το βρίσιμο που ρίχνετε όλοι η σχιζοφρενή παρέα σας ,είναι χαρακτηριστικό του σατανισμού, δαιμονισμού. Σωστά δε τα λέω ?
    Δες κανα βίντεο στο youtube, να δεις πως βρίζουν οι δαιμονισμένοι. Ίδιοι είστε.

    Α και μην μπεις άλλο στον κόπο να απειλείς, να συκοφαντείς και να βρίζεις γιατί αδιαφορώ κι εγώ και οι Ελληνες συμπολίτες μου . Θα πάει στα σκουπίδια αδιάβαστο.
    Κι άντε να δεις άμα έρχομαι.
    13 Ιουλίου 2011 5:49 μ.μ.
 
Ανώνυμος είπε...

    ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΩ ΑΚΤΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΤΙΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ )ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΑΣΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΕΣΤΗΚΕΣ Ε;KAI ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ
    11 Μαΐου 2012 7:58 π.μ.
 

ΠΗΓΗ: