2012-03-07

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Ο.Ε.Α. - ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΡΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΟΥΣ ΝΑΪΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΩ ΡΑΒΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ Ο.Ν.Ι. ΣΤΟ MAJESTIC-12-13-14-15-^10 C.I.A. MOSSAD (ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΜΑΖΟΝΙΚΗ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΡΒΕΡΟΙ) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝΙΚΗ ERGENEKON ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ (ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ)


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ΕΛΛΗΝ και ΧΑΟΣ
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
...καθώς και σε άλλες αναρτήσεις μας, για να συνεχίσει να λειτουργεί το ιστολόγιο και να στέλνει στους Έλληνες και στους διεθνείς αναγνώστες του, απορρητες και ημι-απόρρητες γεωστρατηγικές και αστροστρατηγικές πληροφορίες καθώς και ζωτικές πληροφορίες επιβίωσης και ενημέρωσης-αφύπνισης για τα κρισιμότατα χρόνια που περνάει η Ελλάδα και ο πλανήτης, ως πληροφορίες που έρχονται από το τμήμα πληροφοριών της Ο.Ε.Α. (τεχνολογίας netrino – naser, αλλά και πληροφοριοδοτών όπως ο έλληνας ήρωας Σταύρος Λάλας, κ.α.) καθώς και πληροφορίες εκ των ανεξάρτητων εντατικών ερευνών του ιστολογίου, χρειαζόμαστε την στήριξη των αναγνωστών και των φίλων μας.



ΕΔΩ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/03/blog-post_8211.html


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ Ή ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ Ή ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ C.I.A. ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ (;)