2012-06-16

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΑ ΤΗΣ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ ~ Ο.Ε.Α. ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΑ "ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ" http://www.katohika.gr ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ - Η Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΠΟΛΗΞΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΩΡΟ


Ο Καραγεωργίου ασχέτως που βρίζει τον γιαχβέ, είναι ιεχωβάς, θηλυκός ιεχωβας (φάση ομπάμα). Τον εκπρόσωπο της ο.ε.α. τάϊζαν τουλάχιστον μέχρι το 2009 οι συγγενείς του, όλοι ιεχωβάδες, πριν αναλάβουν να συνεισφέρουν επιπλέον κάποιοι τσιγγάνοι όπως ο Αποστόλης Παπανάκος. (φυσικά όλα αυτά για την ψυχή της μάνας του!!!)
Οι τσιγγάνοι είναι γνωστό οτί είναι ιεχωβάδες, με μπαϊράκι γνωστό τραγουδιστή, δεν γνωρίζω αν γίνει και σημαία της Ο.Ε.Α.

Γεγονός είναι οτί στην αστυνομία υπάρχουν πολλοί ιεχωβάδες αξιωματικοί και είναι προφανώς μέλη της ο.ε.α. αφού αρκετοί εξ΄αυτών πριν το 2009 πηγαινοέφερναν κόλλες Α4 με τα κείμενα του τρελού στις υπηρεσίες. Άλλοι πάλι ως παλαβοί μάνατζερ πρότειναν να κάνουν ότι λέει ο καραγεωργίου απειλώντας όσους δεν άκουγαν.

Ξαφνικά "κόψανε λίγο" και τους ζώσαν τα φίδια μόλις έγραψε ο αντι μέτατρον οτί οι "ουράνιοι έψιλον" βρίσκονται σε συμπαιγνιακή διασύνδεση με μηχανισμούς της Τουρκίας όπως η "ουράνια" εργκένεκον και οι γκρίζοι λύκοι σε επίπεδο κεκαλυμμένης εχθρικής διεθνούς δομής του μογγολικού ασιατικού τόξου και της γαλλοαμερικανικής μασονίας με πυρήνες εντός Έλλάδος που υποδύονται πατριωτικές οργανώσεις.

Είχε προαναφερθεί και ως ενεργή παραλλάγη του χαζαροεβραϊκου majestic 12 και απο τότε κόπηκε και η αναμετάδοση σημάτων του "Ανδρομεδίου αστροστόλου". 

Αν και το ουφολογικό τμήμα είναι περιφερειακή λεπτομέρεια για τα παιδάκια που θέλουν να ακούνε διαστημικά παραμυθάκια..
η ο.ε.α. είναι μια εικονική απόληξη γενικότερων θεωρητικών προγραμμάτων και παραγγελίων μυστικών υπηρεσίων που έχουν ως κύριο στόχο την ηθική εξόντωση προσώπων που κινούνται στον ελληνοκεντρικό χώρο.

Η γελοιοποιήση όμως για τις "πρεσβείες" διαφαίνεται ξεκάθαρα απο την τουλάχιστον τριετή δόλια προσπάθεια της ο.ε.α.μέσω της λασπολόγιας που διοχετεύεται διαδικτυακά εναντίον του Σπυρόπουλου σαν απεγνωμένη προσπάθεια δημιουργίας αντισταθμίσματος επειδή δυσφορούν οι φεμινίστριες εξαιτίας της λειτουργίας της σελίδας pa-sy-a.gr, και δεδομένου οτί οι επιθέσεις άρχισαν αμέσως μετά απο αναρτηθέντα κείμενα για το σκοπιανό, αποδεικνύοντας συν τοις άλλοις οτι ο Καραγεωργίου προστατεύει πλαγίως και τις επενδύσεις του χαζαροεβραίου Σόρος για το κρατίδιο της "αφροδίτης" και του "εωσφόρου" των ομοφυλόφιλων διεθνών μασόνων σατανοπαιδεραστών που θέλουν να συνενώσουν ως νέα ιερουσαλήμ και ως παρακλάδι της αστάνα τα σκόπια με την Μακεδόνια αποκόπτοντας την απο τον Εθνικό κορμό.

 
Ποιός είναι άραγε ο κλειδοκράτορας των τριών ουρανών της ιερουσαλήμ;;; http://anti-metatron-plegma.blogspot.gr/2012/06/ummo.html


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ "ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ" http://www.katohika.gr


ΕΔΩ:
http://www.katohika.gr/2012/06/uck-ucc.html