2012-08-03

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ ΤΑΛΑΤ ΠΑΣΑ… ΣΕ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02380 ] [ 2012.07.30 00:00 ]





Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Συγκεντρώθηκε στο Ερζερούμ η Επιτροπή Ταλάτ Πασά





Φέτος η Επιτροπή Ταλάτ Πασά έκανε το ετήσιο συνέδριο της στο Ερζερούμ
Στο συνέδριο που έγινε στο ξενοδοχείο Πολάτ, μετείχαν μέλη της επιτροπής από Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη και Τραπεζούντα. Πριν από το συνέδριο, ο εκπρόσωπος τύπου της Επιτροπής-καθηγητής επικοινωνίας στο πανεπιστήμιο του Μαρμαρά Τζουνέιτ Ακαλίν, ανέφερε πως είναι η πρώτη φορά που η επιτροπή συνεδριάζει στην ανατολική περιοχή Ανατολίας.

Ο Ακαλίν ανέφερε πως σκοπός του συνεδρίου είναι να υπάρξει μια ενότητα για το ότι ¨η γενοκτονία των Αρμενίων είναι ένα διεθνές ψέμα¨ και δήλωσε πως ¨ Ξέρετε ότι οι Αρμένιοι το 2015 ετοιμάζονται ν γιορτάσουν την 100 επέτειο από την δήθεν γενοκτονία. Και ετοιμάζουν καμπάνια για αυτό. Πως μπορούμε εμείς λοιπόν να αγωνιστούμε απέναντι σε αυτά τα ψέματα. Για αυτό αγωνιζόμαστε¨.

Επίσης, χτες τα μέλη της Επιτροπής Ταλάτ Πασά επισκέφτηκαν τον τάφο του Τζεμάλ πασά και των μαρτύρων του Σαρίκαμις, όπως και το μνημείο της γενοκτονίας στο Ίγδιρ.

Haberler.com 24/7/2012

Σχόλιο : Επιτροπή με το όνομα του αρχισφαγέα επισκέφτηκε το μνημείο για την γενοκτονία που υπέστησαν oι Τούρκοι από τους Αρμένιους !!! ΠΑ-ΡΑ-ΚΡΟΥ-ΣΗ.

tourkikanea.gr


ΠΗΓΗ:













ΠΗΓΗ: