2016-10-22

ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΣΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΚΕ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΔΣΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ "ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ" ΤΟΥ "ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΣ ΣΙΩΝ" - Δραπέτες του Μπούλκες (Ολόκληρη η ταινία). Παιδομάζωμα ΚΚΕ - ΔΣΕ



Δραπέτες του Μπούλκες (Ολόκληρη η ταινία). Παιδομάζωμα ΚΚΕ - ΔΣΕ
https://www.youtube.com/watch?v=69qPYv3iilw

https://youtu.be/69qPYv3iilw


Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλ 2016

Ταινία του 1969,που αναφέρεται στον συμμοριτοπόλεμο, τα Εγκλήματα του ΚΚΕ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΔΣΕ και μάλιστα, δείχνει και τι επαθαίνανε οι μανάδες που δεν έδιναν τα παιδιά τους στους σταλινοτσολιάδες του Μάρκου Βαφειάδη και του Άρη Βελουχιώτη .
Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αναφέρεται στην επιτυχή προσπάθεια μιας ομάδας Ελλήνων να δραπετεύσουν από το στρατόπεδο του Μπούλκες και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Το Μπούλκες ήταν μια πόλη υποδοχής εαμοβούλγαρων και λοιπών κατσαπλιάδων,κατά την διάρκεια του συμμοριτοπολέμου. Η απόδραση έγινε επειδή οι εξόριστοι τότε ηγέτες του παράνομου Κ.Κ.Ε. άρχισαν να εξοντώνουν τους παλιούς τους συντρόφους, οι οποίοι δεν ασπάζονταν τις απόψεις της κλίκας του νέου Γ.Γ. του κόμματος Νίκου Ζαχαριάδη.