2020-04-26

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ COVID-19 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ / ΧΙΜΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΟΙΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ - Κασιδιάρης-2η εκπομπή για κορωνοϊό:η Αλήθεια ενάντια στην παραπληροφόρηση




Κασιδιάρης-2η εκπομπή για κορωνοϊό:η Αλήθεια ενάντια στην παραπληροφόρηση


Σε νέες αποκαλύψεις γύρω απ’ το φλέγον θέμα του κορωνοϊού προχωρά ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από μία ακόμη έκτακτη διαδικτυακή εκπομπή.

Πόσο έχει πλήξει στην πραγματικότητα η υγειονομική κρίση την Ελλάδα και τις γειτονικές μας χώρες.

Η σκόπιμη παραπληροφόρηση της κυβέρνησης  και η παραποίηση των επιστημονικών δεδομένων.

Τα στοιχεία για την κατασκευή ενός εργαστηριακού κορωνοϊού / χίμαιρα και όλες οι εξελίξεις σχετικά με την ανακάλυψη φαρμάκου που θα περιορίσει την επιδημία.

Σχέδιο λαθραίου εποικισμού σε πλήρη εξέλιξη σε όλη την χώρα. Τα hot spot – υγειονομικές βόμβες και άγνωστα ντοκουμέντα για το πρόγραμμα ESTIA-2 και τις μυστικές ενέργειες του υπουργείου μετανάστευσης. 

Πόσο θα διαρκέσει η καραντίνα και με ποια μέτρα μπορούσε να είχε αποφευχθεί το ολικό lockdown. Προβλέψεις για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα και τον κόσμο: ο Κίσιγκερ, το τέλος της Παγκοσμιοποίησης και η δυναμική άνοδος των εθνικών κομμάτων.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

"ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"