Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

ΑΛΗΘΗΣ ΗΜΙΑΛΗΘΗΣ ΨΕΥΔΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ Ο.Ε.Α.


ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΛΗΘΟΥΣ ΗΜΙΑΛΗΘΟΥΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ:

Η Ο.Ε.Α. ΕΙΠΕ:
Να γιατί 888 (Κίνα Σίνες Σιν-Σιών), 777 (Κορέα), και 666 (Δύση). Διότι είναι η κατάσταση στην οποία "πάγωσε" η αρμονία του πλανητικού γίγνεσθαι από την εισβολή-άφιξη του ληστοπειρατικού στόλου Σελήνης - Λίλιθ ο οποίος δημιούργησε το μπάχαλο στο οποίο κατέβηκαν οι Σίνες-Σεληνιακοί Άτλαντες και μη έχοντας ιστορικό προηγούμενο υιοθέτησαν το γεωπολιτικό μοντέλο στο οποίο εισήλθαν. Για τους λάθος λόγους και με άλλο σκοπό και στόχο.

ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΣΤΕ...

ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ Ή ΤΟΥΣ ΤΑ ΨΙΘΗΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ... ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΙΣΩΣ... ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ TV ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ...(;)

ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ...

ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ...

ΡΕ ΚΑΡΑΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΤΣΙ ΨΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΥΤΕΙΣ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ... (;)

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΙΝΟ ΨΕΥΔΟΛΟΓΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΧΑΡΤΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ - ΤΙ ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ MAJESTIC MJ-12-13 - ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ - ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ:
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/03/blog-post_05.html

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ