2011-12-27

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥ ΛA.Ο.Σ. ΔΗΛΩΣΕ - Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ - ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ KAI ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ



Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥ ΛA.Ο.Σ. ΔΗΛΩΣΕ:
«Δεν μπορώ να δουλέψω μετά από όσα γράφουν τα μπλογκς εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ., για την ιδιωτική ζωή μου και για την ιδιωτική ζωή των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ.. Δια ταύτα θα πρέπει η πολιτεία να βάλει φρένο στην ελευθερία των μπλογκς και οι μπλογκερ θα πρέπει να λογοκρίνονται.»

Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:
«Με τα όσα γράφουν οι μπλογκερς αναλύοντας τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και του ιστολογιου Ελλην και Χαος και των φιλικών ιστολογιων εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ., δεν μπορώ πλέον να δουλέψω τους Έλληνες όπως θα τους δούλευα εάν δεν υπήρχαν τα κείμενα της Ο.Ε.Α. αναρτημένα στα μπλογκς της Ελλάδος και των λοιπών κρατών μεταφρασμένα στην αγγλική γλώσσα.»

ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ KAI ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ:
«Με τα όσα γράφουν οι μπλογκερς ("ANTI-METATRON" "ANTI-AMAZON" "ANTI-KENTAYRON" "ΕΥΜΟΛΠΟΣ" ΚΑΙ "ΠΑ.ΣΥ.Α.") αναλύοντας τα κείμενα της Ο.Ε.Α. και του ιστολογιου Ελλην και Χαος και των φιλικών ιστολογιων εναντίον ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΝΕΟΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΪΤΙΚΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. δεν μπορΟΥΝ πλέον Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ να δουλέψΟΥΝ τους Έλληνες όπως θα τους δούλευαΝ εάν δεν υπήρχαν τα κείμενα της Ο.Ε.Α. ΑΝΑΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ αναρτημένα ΑΠΟ τα μπλογκς της Ελλάδος και των λοιπών κρατών ΕΝΩ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ μεταφρασμένΕΣ ΚΑΙ στην αγγλική γλώσσα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΙΑΧΩΒΙΚΟ-ΝΑΪΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΗΣ C.I.A. ΚΑΙ ΤΟΥ MAJESTIC-12-13.»



ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΔΩ: