Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

"ANTI METATRON": ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΩΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΕΙΜΕΝΑ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙ  ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η Ο.Ε.Α. ΕΚΑΝΕ ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΚΟΥΡΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗΑ) Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΩ ΨΕΥΔΟΤΑΝ.Β) ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΜΑΝΙΩΔΩΣ Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΕΡΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΟΛΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ  ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΜΟΛΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΑΤΗ.Γ) ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.Δ) ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ «ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ» ΘΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΕ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΙΛΙΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ “ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ” BLOGSPOT  ΤΟΥ “ΕΥΜΟΛΠΟΣ” BLOGSPOT ΚΤΛ. ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΡΑΞΕ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΜΕΙΣ  ΕΣΤΙΑΣΑΜΕ ΕΞ΄ΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΕΤΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΣΚΕΛΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΙΟΓΚΩΜΕΝΕΣ ΦΗΜΕΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΗΣ ΑΠΟ  ΤΗ «ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ» ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2009 ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. (ΒΛΕΠΕ Τρίτη, 28 Απριλίου 2009 ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΕ.Α. ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΕΠΙΜΟΛΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ) ΠΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΞΕΓΡΑΨΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΠΗΓΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΩΘΙ, ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΨΕΥΔΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «…ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ ΤΑ <<ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΩΝ>> ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΩΝ BIOTRAILS ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2.000 ΕΤΗ, {ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑΤΑΝΑΔΩΝ - ΑΡΧΙΔΙΑΒΟΛΩΝ - ΑΡΧΙΚΑΚΟΥΡΓΩΝ "ΘΕΩΝ" ΤΟΥΣ, ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ - ΤΖΕΗΝΤ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ -( ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΤΟΥ [.......] [........]) - ΤΖΙΟΥΝΤ - ΙΟΥΔΑ - ΣΕΪΝΑΝ - "ΓΙΑΧΒΕΧ"…»
ΕΔΩ Ο ΛΙΒΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.«….ΟΙ "ΣΚΟΠΙΕΣ" ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΙΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠ/ΕΥΠ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ, ΔΕΝ ΕΣΗΜΑΝΑΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΠΟ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ BIOTRAILS, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ._…»


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.«….ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ Γ ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ή ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΜΕ LINK ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΔΙΑΡΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ" ΤΟΥΣ, ή ΝΑ ΑΠΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ._
ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΕΡΙ "ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ΜΕΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΨΕΥΔΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΕΩΣ "ΑΝΩΘΕΝ" ΔΟΘΕΙΣΩΝ ΕΚΔΟΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΟΤΙ << Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ>>.
ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΨΕΥΔΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΧΩΝ, ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ "ΣΚΟΠΙΕΣ" - ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ" ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ" (ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΕΛ.ΑΣ. - ΚΥΠ/ΕΥΠ)…»
ΣΤΟΝ ΑΝΩΘΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Η «ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ» ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΕΠΕΙΤΑ ΟΤΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΗΡΕ ΕΜΦΑΝΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. «…Ο ΙΟΣ "VEE" Ή "VENEZUELAN EQUINE ENCEPHALITIS" ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΩΝ "TOGAVIRUSES". ΣΤΗΝ WIKIPEDIA ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ "VENEZUELAN EQUINE ENCEPHALOMYELITIS", ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΟΓΑ - ΟΝΟΥΣ - ΖΕΒΡΕΣ - ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ._ΟΤΑΝ ΟΙ "ΗΠΑ" ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ "VEE" ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟ 1969, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ._ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΥΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ._ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "CBR WAR" ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ: 1ον) Η ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΣΑΞΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ...»


ΣΤΟ ΑΝΩΘΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΗ ΝΥΞΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ. ΑΠΛΩΣ, ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ «ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ» ΧΩΡΙΣ ΕΣΤΙΑΣΜΟ …. ΠΟΥ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ  ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΔΥΤΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.
ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ "ANTI METATRON"