2013-05-19

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ: ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΜΟΝΟΝ...ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΝ;



Αντιρατσιστικός Νόμος: μπορείς να επιτίθεσαι στην Εθνική Ταυτότητα και Ασφάλεια των Ελλήνων...ΜΟΝΟΝ...αντιληπτόν;







γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος


Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο τελικά πήρε το δρόμο του για νόμος του κράτους.

Κάποιος εκεί πάνω αποφάσισε όπως φαίνεται να τραβήξει τη σκανδάλη.

Κατά της Εθνικής Ταυτότητας του Έλληνα. Κατά της εδαφικής ακεραιότητας.

Κατά του δικαιώματος του Έλληνα ν’ ανησυχεί για την ασφάλειά του.

Το αν θα ψηφιστεί ας μην κάνουμε τον κόπο να το σκεφτούμε καν.

Είναι να μην πάει κάτι για ψήφιση στη Βουλή.

Από την στιγμή που η ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος (κομμάτων) πει «ναι, θα γίνει νόμος», οι «απλοί βουλευτές» θα το ψηφίσουν.

 Υπάκουα, Αδιαμαρτύρητα, Αγόγγυστα, Αδίστακτα. Ακόμη κι όταν δεν συμφωνούν μ’ αυτό.

Κι έτσι, σε λίγες ημέρες θα ξυπνήσουμε και θ’ ακούσουμε ότι κάμποσες εκατοντάδες blogs έκλεισαν γιατί το ΕΣΡ «απλά εφαρμόζει το νέο νόμο». Κατά το δοκούν βεβαίως.

Αν τολμήσεις να σχολιάσεις αρνητικά την «εισβολή λαθρομεταναστών» στη χώρα είσαι «φασίστας-εγκληματίας», εμπίπτεις στις «νέες ποινικές διατάξεις» και «έξω από δω».

Αν αντιθέτως, τολμήσεις να σχολιάσεις άκρως αρνητικά και επιθετικά την δικαιολογημένη ανησυχία των Ελλήνων για την δημόσια και την Εθνική Ασφάλεια, «ούτε γάτα, ούτε ζημιά». Ονόμασε όποιον Έλληνα θέλεις φασίστα-εγκληματία, σπίλωσέ τον, συκοφάντησέ τον, «στόλισέ τον με ότι θέλεις» και κανείς δεν πρόκειται να σε κυνηγήσει για τίποτα.

Η θρασύτατη και αλαζονική παντοδυναμία των ανθελλήνων σε όλο της το μεγαλείο.

Μεγάλο όπλο το ΕΣΡ τελικά.

Πας μια κι έξω. Ούτε εισαγγελέας, ούτε τίποτα. Κι αν κάποιος Πατριώτης «εξέχει» πιο πολύ από τους υπόλοιπους, εντολή για «αυτεπάγγελτη» και κατ’ ευθείαν αυτόφορω, δίκη και καταδίκη.

Θα γίνουν βεβαίως και πολλές μηνύσεις.

Ένθεν κι ένθεν. Θ’ ανάψει ένας πόλεμος μηνύσεων.

Με μια διαφορά όμως.

Οι μηνύσεις των Πατριωτών κατά των ανθελλήνων θα χάνονται σε συρτάρια και διαδρόμους. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ξεκινάει και κάποια «θολή προανάκριση» που δεν θα καταλήγει ποτέ και πουθενά. Όταν δεν θα καταλήγει στην πανηγυρική αθώωση του ανθέλληνα καταγγελόμενου.

Οι μηνύσεις των ανθελλήνων (εγχώριων και ξένων) όμως κατά των Πατριωτών θα καταλήγουν πάντα και ακαριαία σε αυτόφορω. Δίκη και καταδίκη. Βαρεία, βαρύτατη καταδίκη.

Αυτό περιμένει τους Έλληνες Πατριώτες.

Δεν έχει που δεν έχει τα ΜΜΕ με το μέρος του ο ευρύτερος Πατριωτικός Χώρος (σφιχταγγαλιασμένα με κάθε τι ανθελληνικό, γαρ) θα χάσει κι αυτό το μόνο κανάλι Εθνικού Πατριωτικού Λόγου που του είχε απομείνει: το διαδίκτυο.

Γιατί, μην γελιόμαστε. Μόλις κλείσουν τα πρώτα blogs και μόλις πέσουν οι πρώτες βαριές διώξεις, θα περιοριστούν δραστικά τα κείμενα πατριωτικού προβληματισμού σε ζητήματα Δημόσιας και Εθνικής Ασφάλειας.

Ποιός θα τολμήσει να ονοματίσει τους «υπεύθυνους επίβουλους των Ελλήνων» όταν ξέρει πως την ίδια στιγμή τον περιμένει στη γωνία ο εισαγγελέας και ο αστυνόμος με βαρύτατες ποινές;

Αυτό περιμένει τους Έλληνες Πατριώτες. Που συν τοις άλλοις, στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι «χαμηλότατων έως ανύπαρκτων οικονομικών δυνατοτήτων» για ν’ αντεπεξέλθουν σε τέτοιες πανάκριβες δικαστικές αντιπαραθέσεις.

Μαζί μ’ ένα μεγαλύτερο ακόμη «μπούκωμα» βεβαίως του ποινικού μας συστήματος.

Που πλέον δεν θα έχει ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση της καθημερινής ωμής εγκληματικότητας και της μεγαλο-διαφθοράς (όχι πως την είχε ποτέ) που θα έπρεπε να έχει, αλλά το κυνήγι του Πατριωτικού και Εθνικού Λόγου.

Χρησιμοποίησες τη λέξη «λαθρομετανάστης»; Μέσα.

Χρησιμοποίησες τη λέξη «νταβατζής-ελληναράς-συμμορίτης»; Εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Είπες πως αυτό που υφίσταται η Ελλάδα δεν είναι «μετανάστευση» αλλά «εισβολή»; Έγκλημα, πας μέσα.

Λες πως πρέπει να ανατραπεί η αριθμητική υπεροχή των Ελλήνων στη χώρα, γι’ αυτό και πρέπει ν’ αυξηθούν οι ξένοι μετανάστες; Δεν τρέχει τίποτα.

Κατηγόρησες τον Ατατούρκ ως σφαγέα των Ελλήνων και των Λαών; Πας μέσα για προσβολή συμβόλου φίλης και σύμμαχης χώρας.

Εκθειάζεις τον Ατατούρκ και χαρακτηρίζεις τους Έλληνες του Πόντου ως σφαγείς των Τούρκων; Εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα. Ελευθερία Λόγου και άποψης έχουμε.

Κατηγορείς την αναρχοαριστερά και ξένα κέντρα για ανθελληνισμό; Πας μέσα.

Καις την Ελληνική Σημαία; Εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα. Δημοκρατία και Ελευθερία Έκφρασης έχουμε. Στο φινάλε, ένα «απλό πανί είναι που όποτε θέλει το παίρνει και ο άνεμος», σωστά;

Κάπως έτσι θα εξελιχθεί το μοτίβο της καθημερινότητάς μας απο δω και πέρα.

Ένα οργουελικό τοπίο που θ’ ανοίξει στην κυριολεξία το Κουτί της Πανδώρας.

Όλοι αυτοί που ετοιμάζονται να υπερψηφίσουν νύχτα αυτό το ανθελληνικό, εγκληματικό νομοσχέδιο στηρίζονται στο ότι οι Έλληνες ως τώρα έδειξαν τεράστια ανοχή στην καταστροφική πολιτική του μνημονίου.

Ποντάρουν στο ότι και τώρα θα δείξουν την ίδια ανοχή.

Ξεχνώντας πως η λαθρομεταναστευτική εισβολή έχει ξεφύγει ήδη από κάθε όριο συναγερμού.

Ξεχνώντας προκλητικά ότι δολοφονούνται Έλληνες κάθε μέρα.

Ξεχνώντας προκλητικά ότι οπλισμένοι θρασύτατοι ουτσεκάδες επιτέθηκαν με στρατιωτικό σχεδιασμό σε Ελληνική φυλακή «κλιμακώνοντας» την δράση τους.

Μην λαμβάνοντας υπ’ όψιν το ύψος θυμού της Ελληνικής κοινωνίας και εν προκειμένω των Ελλήνων Πατριωτών.

Και παρ’ όλα αυτά, μ’ αυτό το νομοσχέδιο του λένε :

  «ΣΚΑΣΕ και το ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ».

 Θα πρέπει κάποια στιγμή αυτοί οι κύριοι εκεί πάνω να συνειδητοποιήσουν ότι «παίζουν με τη φωτιά».

Γιατί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης του Έλληνα Πολίτη είναι πάνω απ’ όλα.

Από τη μια στερούν από τον Έλληνα το δικαίωμα του να «φωνάζει και να διαμαρτύρεται γι’ αυτή την εισβολή και για την απειλή κατά της ζωής του, των Εθνικών του Ριζών, της εδαφικής του ακεραιότητας, Ταυτότητας και Συμβόλων» κι από την άλλη μεθοδεύουν καθημερινά την αφαίρεση κάθε όπλου από τα χέρια των Ελλήνων.

Τη στιγμή που κάποιοι άλλοι εξακολουθούν και την αδίστακτη εγκληματικότητά τους και επιμένουν να είναι ένοπλοι και οργανωμένοι και συνεχίζουν αδίστακτα να εκπέμπουν «ανησυχητικά μηνύματα».

Πόσο τυχαία είναι όλα αυτά;

Πόσο τυχαίο είναι το ότι συμβαίνουν ταυτόχρονα;

Το Δόγμα του Σοκ σε όλο του το μεγαλείο;

Αν είναι να περάσει κάτι σκληρό, σου λέει, θα περάσει ή τώρα ή ποτέ.

Αν είναι να τσακίσουμε κάθε τάση για αντίδραση του Έλληνα στην εθνική καταστροφή του θα πρέπει να του αφαιρέσουμε το δικαίωμα του «Εθνικού Λόγου» και το «Δικαίωμα στην ένοπλη αυτοάμυνα», σωστά κύριοι;

Κι όμως θα υπάρξουν και αυτή τη φορά αυτοί που θα υπερψηφίσουν έναν τέτοιον εγκληματικό εθνοκτόνο νόμο. Όπως τότε με το Λαθρονομοσχέδιο.

Και βεβαίως, θα υπάρξουν κι αυτοί που θα τον εφαρμόσουν.

Κρυπτόμενοι πίσω από το γνωστό: «εγώ δεν ξέρω τίποτα. Εντολές εκτελώ. Υπερασπίζω τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους. Οποιαδήποτε άλλη στάση μου θα ήταν αντισυνταγματική. Και θα χάσω και την δουλειά μου».

Ξεχνώντας πως πρώτα απ’ όλα, κάποια απ’ αυτά τα ίδια τα Ψηφίσματα που ολόψυχα επιβάλλουν στον Έλληνα Πολίτη, ίσως να είναι αντισυνταγματικά.

Αλλά ποιός θα το κρίνει;

Βλέπεις, ποτέ δεν απαίτησε κανένας σ’ αυτόν τον τόπο – ούτε κι αυτοί οι «επιβολείς κι εφαρμοστές του Νόμου» - την ύπαρξη του ελάχιστου απαραίτητου για την έννομη τάξη και την περιβόητη κοινωνική συνοχή:

ενός Συνταγματικού Δικαστηρίου που θα έκρινε ακόμη και την Νομοθετική Εξουσία.

Έτσι, όποιος θέλει ψηφίζει και δημιουργεί ότι νόμο θέλει. Όσο παράλογος, ακόμη και εθνοκτόνος κι αν είναι.

Και κάποιοι άλλοι, απλά τον εφαρμόζουν καταστρέφοντας και Πολίτες και Κοινωνία και Χώρα.

Τόσο απλά...



Γιώργος Ανεστόπουλος


ΠΗΓΗ:
http://aegeanhawk.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3165.html


Σχετικό:

Κατάργηση/κατάσχεση «νόμιμων όπλων»! Το σκεφτήκατε καλά; Μάλλον όχι...