Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. - ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ - ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΡΝΗ Ο.Ε.Α. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ


ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. – ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ, ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ
Τα στοιχεία για όποιον θέλει να καταθέσει χρήματα ή να στείλει με έμβασμα είναι τα εξής, τα γράφω και με λατινικούς για να ξέρουν όσοι είναι απ' το εξωτερικό τι να πουν στην τράπεζα να γράψει.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ (KARAGEORGIOU GIANNIS)
VOLOS - GREECE
IBAN ACCOUNT: GR6103808050000000014068490 *
BIC: MILLENNIUM BANK GR
SWIFT ADDRESS: MILBGRAAXXX
ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΔΩΡEΑ - DONATE
  • για τους καταθέτες χρημάτων υπέρ του Γιάννη Καραγεωργίου, από την Ελλάδα, αρκεί να ξέρουν μόνο τον λογαριασμό, αυτά που έχω βάλει με κόκκινο χρώμα.
  • Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι για τους κατοίκους εξωτερικού οι οποίοι θέλουν να στείλουν χρήματα με έμβασμα (από τράπεζα σε τράπεζα) και θα τους τα ζητήσουν από την τράπεζα.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ~ ΜΠΟΧΩΡΗ ~ ΧΑΝ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ LINK:


ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ "ΑΝΤΙ ΑΜΑΖΟΝ"