Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

HOPI TURTLE ISLAND Part 3


Hopi, Turtle Island Part 3Så, tredje og siste del skal gå i litt i sømmene på det mystiske tilholdstedet Sipapuni hvor mang en Hopi i følge legendehistorien skal ha oppholdt seg under mange av de tidligere dommedagsscenarioene. Finnes det i det hele tatt noe legendarisk undergrunnsby? Tviler på at det er en stor by, men at det kan finnes noen enorme undergrunnsstrukturer skal vi ikke fnise vekk. Denne planeten her er fullt til randen av undergrunnskomplekser så la oss leke med tanken i hvert fall på at det finnes noe verdt lete etter. Hopiene fortjener det, deres profetier har i hvert fall for min del gjort seg fortjent til en liten dedikasjon den veien. Som dere så i forrige post så brukte jeg Fibonacci sin "Golden Mean Spiral" med utgangspunkt for å luke frem Orion-hode Meissa satt i sammenheng medTurtle Island. Den gylne Fibonacci spiralen er ikke noe ukjent verktøy, er geometrien bak mønsterstrukturer vi finner i oppbyggingen av alt fra havskjell til blomster, fra trappene i vatikanet til William Blake kunstneri. Virker være naturens egen "utviklingspekepinn" som spirer frem her. (spire, spiral). Hopiene har et egen betegnelse for spiralsymbolikk om du vil, lyder "Potave'yta". Så forståelig nok at de nordlige Grand Canyon områdene ved Point Sublime ("Potavataka") lyder kallenavnet: Spiralredet. Så det at man skal bruke Fibonacci sin "golden mean sprial" ser jeg på som den naturligste ting. Gjør det.


Lesere av forrige tråd så også at den "jordlige" koblingen mot Orion endte ved bunnen av skjoldet, ved et punkt som kun blir kalt Pi6. Utrolig nok så har ikke Orionskjoldet fått noe særlig navnbehandling i motsetning til det berømte "beltet" (eller Jakobstavenom du vil). Men Pi6 hinter mer enn nok mot poenger, og ikke bare litt heller. Pi6 er symbolsk for Pices, fiskene. Og passende nok siden vi fortsatt er fanget i Fiskeneszodiac. Vet ikke hvordan ståa er i dag, men Hopiene hadde sin egen vann-klan også, kalt Patkinyamu. Men det  at Sipapuni-punktet skal ha koblinger motvannrelaterte poenger funker som "hånd i hanske". For plassen Fibbonaci spiralens endepunkt faller ned passende nok ved området kalt "Grand Fall" som ligger rett ved Little Colorado River. (som også deler elveløp med Zuni-elven, Zuniene-indianerene som var veldig ettertraktet av Coronado og spanjolene mtp ryktene om den legendariske byen kledd i gull. Conorado forresten, som jeg mener strengt tatt var opphavsnavnet til statenColorado. Uansett, det som også er så passende her er at dette område kaller blir kalt av  hopiene for:  Soynapi"lyden av rennene vann". Et annet synonym som blir brukt er det lille kallenavnet: "Possiw", noe som skremte meg litt med tanke på backmasking-lingvistikken her som malte frem navnet til Illuminati grunnleggeren AdamWeishaupt. Vel, definisjonen på ordet "Possiw" lyder "øyet". (Har forbindelse til det sjamanske ordet "Poesi Y'ata" også). Men må si "øye" det var passende nok beskrivende ord, for når man googler spiralpunktets "smørøye" så dukker det opp noe som ser ut som et rundt stykke øye eller hva man skal kalle det. Noe er det i hvert fall. Og ser vi på gamle bilder og portretter av Hopiens veier til "verden under" så ser det ikke ut som det er så langt unna den relaterte mystikken. 


"Ja men hvis dette var tilfelle så ville det sikkert blitt funnet ut for lenge siden" er det sikkert mange som tenker. Og fornuftig tanke det, kan ikke nekte på noe slikt. Men hva om det ikke var noen stor "by", hva om det ikke var noe "skatter" av materiell verdi, men hellerhieroglyfer og gamle spor fra gammel tid som kunne snu opp ned på den tilrettelagte vranglæren? Man har nemlig den siste tiden fått flere indikasjoner på hieroglyfiske koblingspunkter mellom petroglyfer iColorado og funn i Yemen for å nevne et eksempel. Hva om disse undergrunnshulene (eller hva det er for noe) kan gi konkrete bevis på at pre-pueblo stammer som Anasaziene og andre kan ha røtter til afrika eller egypt? Vel, jeg tror vi heller må se mot slike scenarioer enn at vi skal lete frem "den forsvunnede arken" i ren Indiana Jones stil. Og det som er så interessant også med denne biten er at det er kun en eneste en person (så vidt jeg vet) som har påstått at han har oppdaget en gigantisk underjordisk hule i disse traktene, og det var herremannen G.E Kincaid helt tilbake til begynnelsen av 1900-tallet. Fikk så vidt det var litt avisomtale i Arizona Gasette’ 12 Mars 1909, og så gikk det ikke lange tiden før det ble bom stille. Historien går på at Kincaid hadde raftet nedover Green River (Wyoming) og nedover blant annet gjennom Marble Canyon osv. Historen forteller at han ville følge sporet til John W. Powell som hadde vært den første til å rafte gjennom Colorado-elven på slutten av 1800-tallet, så det var ikke en søndagstur Kincaid hadde lagt ut på. Og det var på en av "stoppestedene" langs turen han hadde kommet over en hule, en inngang av noe slag som ledet ned til (for å bruke hans egne ord) en "undergrunnsby" (noen mener det kan være i omegn rundt Kwagunt Rapids) . I følge Kincaid var det flust av buddah-figurerorientalske og egyptiske hieroglyfer osv. Interessant, endelig kommer mann inn på kinesiske tråder når man snakker ancient vare, det er heller unikt. Snodig nok. I og med hele Mexico-navnopphavet bærer asiatiske Xi'an-røtter med seg. Men det er enn annen diskusjon.


Arizona Gasette tok opp tråden for et lengre og dypere intervju måneden etter (5. April 1909) og da vanket det førstesideoppslag. Der  G.E Kincaid forklarte seg så godt han kunne, om mumier, ymse symbolikk, datering og greier. I følge historien han hadde til og med fått med seg professor J.A Jordan med seg ned i "undergrunnsbyen", der de begge hadde observert flere 100 rom, nok til å huse rundt 50,000 personer. Vel, akkurat det har vi flere eksempler på bare i Tyrkia, sjekk ut historiene rundt undergrunnsbyene ved Derinkuyu og Cappadocia. Programmet røpet ikke eksakt hvor denne "byen" befant seg, selvfølgelig ikke si, dog det ble hintet om en 42 miles nord for Crystal Lake. Selvfølgelig tallet 42, endestasjonsymbolikken. Men til tross for mer utdypende data, professorvitne osv så ble det dagen etter stykket kom på trykk stille som i graven. Kan si hele scenarioet forsvant fra søkelyset like fort som det dukket opp, og ble aldri hørt fra igjen. Så dette er en myte som lever sin gode gamle alder, og fortsatt "nesten" urørt. Så hvem vet? Indikasjonene hinter mot noe her, dere får tro hva dere. Er noen få røster der ute som har såvidt bladd i fenomenet, men lite har blitt dultet frem i det store lyset. Dog, det er et skumelt element med denne G.E Kincaid historien, og det erSmithonian Instituttet. Jeg tror Kincaid dreit seg der skal jeg være ærlig. Stoler ikke på de folkene der for fem flate bath.


Vel, det var siste tråden på en stund her i Codex Liensis, vil ønske eventuelle lesere en god og forhåpentlig ustresset Juli. Går alt etter planen så er jeg på nett igjen etter hvert. Les gjennom trådene, les dere tilbake i arkivene. Og jeg vil også benytte anledningen til å unnskylde for ymse skrivefeil her og der, av og til så er kombinasjonen "natt" og "kjapp" lite fornuftig men slik er det nå engang. Vil også be dere følge ekstra med på symbolikk i hverdagen, er utrolig hvordan ting ofte serveres rett foran nasetippen. Vel, kan avslutte med en liten okkult fun-fact på slutten her, og det hvordan det Amerikanske kontinent fikknavnet sitt fra. Et element som forer den luciferiske impregnerte hverdagen men nok en stikker. For Columbus og mannskapet påSt. Maria gjorde som skippere ofte gjorde på den tiden, navigerte ved hjelp av stjerner av ymse slag når det måtte føle for det. Og ja, de visste retningen de skulle, bare så det er sagt. Håper ikke mange her fortsatt henger igjen i "India-eventyret". Uansett, stjernen som ble fulgt for å innrette seg etter det vestlige kontinentet lenger fremme gikk var Merica-stjernen. (dere kjenner uttrykket "god have mercy"). Og det er denne stjernen som gav "kjøtt" til ordspillet America. Men her kommer det gøyale, Merica var nemlig et annet navn på Venus, stemmer det, gode gamle Lucifer. Bla opp Venus iEnglish Dictionary hvis du enda ikke har fått med deg. Ok, på gjensyn.